Anar a la plana de números del butlletí

Número 5 - abril 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 9 al 15 d'abril 2018
Actualitat

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible - Imatge inexistentFins a l'11 de juny, la ciutadania de Premià de Mar tindrà ocasió d'examinar el PMUS, Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Premià de Mar (2016-2021), i si ho creu convenient, formular-hi al·legacions, reclamacions o suggeriments.

Cal recordar que el PMUS s'ha fet a través de la Diputació de Barcelona, per encàrrec de l'Ajuntament.

Nou vestidor del Camp Municipal de Futbol - Imatge inexistentJa ha finalitzat la segona fase de les obres de construcció d'un nou vestidor al Camp Municipal de Futbol. Per fer aquest nou espai s'ha rehabilitat un magatzem ja existent a la zona dels vestidors del passatge Vallès que ha quedat adaptat al nou ús.

A finals de 2017 s'havia dut a terme la primera fase de les obres amb els treballs inicials. En aquesta segona fase s'hi han instal·lat els lavabos i les dutxes, s'han fet les instal·lacions d'electricitat i calefacció, i s'ha pintat l'espai.

Vista d'una de les aules de l'Escola d'Adults de Premià de Mar - Imatge inexistentL'Escola d'Adults de Premià de Mar ha presentat les novetats que s'han incorporat al tercer trimestre del curs. En concret s'ha obert un nou grup per a l'obtenció del graduat en Educació Secundària, i hi ha noves places per als cursos de català dels nivells inicial i bàsic, que es fan de 3 a 5 de la tarda. Novetats a banda, en el tercer trimestre continuen els estudis ja encetats a l'inici del curs escolar.

El nou Vila Primília - Imatge inexistentAvui s'ha començat a repartir als domicilis premianencs la nova edició del butlletí d'informació municipal Vila Primília. El butlletí arriba a la seva edició nº 100 i coincidint amb aquesta fita es presenta amb un format completament renovat, més manejable i amb més pàgines, amb l'objectiu de fer-lo més pràctic i proper. La tirada puja de 15.000 a 16.000 exemplars.

Ple municipal - Imatge inexistentInici a les 19:15 hores.Lloc: Sala d'Actes de la nau 1 de l'antiga Fàbrica del Gas (c/Joan XXIII, 2-8). Retransmissió en directe per Ràdio Premià de Mar 95.2FM.i i per internet a
www.radiopremiademar.org

Ordre del dia

Resum de l'ordre del dia

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa