Anar a la plana de números del butlletí

Número 8 - maig 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 30 d'abril al 6 de maig
Actualitat

Servei Local d'Ocupació - Imatge inexistent

L'Ajuntament de Premià de Mar posa en marxa de forma imminent la segona edició del programa "Fem ocupació per a joves". Es tracta d'un programa del Servei d'Ocupació de Catalunya que vol facilitar l'accés al mercat laboral a joves de la ciutat a partir d'una contractació de 6 mesos de durada.

Arbres de la Gran Via de Lluís Companys - Imatge inexistent
La revisió, que implicarà tales i substitucions, comença a la Gran Via de Lluís Companys
Aquests dies l'Ajuntament està duent a terme una campanya de revisió de l'estat en què es troben els arbres de Premià de Mar després que s'hagi observat que alguns exemplars vells presenten podriments aparents i ancoratges a terra defectuosos. Els arbres que presentin aquests defectes estructurals seran talats i substituïts amb altres d'espècies a determinar segons la seva ubicació.

Primer dia de treball al carrer dels tricicles elèctrics de neteja. - Imatge inexistentDesprés d'un mes de proves, avui han entrat oficialment en funcionament els tricicles elèctrics que donen suport als treballadors d'escombrat manual dels carrers. En aquest període s'ha pogut determinar que aquests vehicles, silenciosos i no contaminants, incrementen l'eficiència, el rendiment i la qualitat del servei d'escombrat, alhora que ajuden a millorar les condicions de treball dels operaris de la neteja.

Cartell del Casal Municipal d'Estiu - Imatge inexistentEl 10 de maig a les 19.30 h es farà una reunió informativa sobre el Casal a la Sala de Plens

Per segon any consecutiu l'Ajuntament organitza el Casal Municipal d'Estiu adreçat a nens des de P3 fins a 2n d'ESO. El Casal, que es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola Montserrat, es farà per setmanes des del 25 de juny fins al 10 de setembre amb opcions d'acollida de matí, migdia i tarda, de matí i tarda, només de matí i menjador.

El casal es dividirà en dos àmbits atenent a l'edat dels participants. Així els més petits, alumnes d'entre P3 i 3r de Primària, sota el nom genèric de "Willou i la maleta carregada de records" faran activitats com sortides a l'entorn, tallers o gimcanes entre d'altres. Els més grans, des de 4t de Primària fins a 2n d'ESO, faran les seves activitats dins de l'àmbit anomenat "Art i esport a l'antiga Grècia".

Programa "Arts visuals en Espais Alternatius - Imatge inexistentFins al 10 de juny se succeiran tallers, accions, concursos i xerrades amb les arts visuals com a protagonistes

Un taller de retrat en viu als carrers de Sant Antoni i del Reverend Paradeda, i una sessió d´Sketching donarà aquest diumenge al matí el tret de sortida a la tercera edició del programa "Arts visuals en Espais Alternatius" que fins al mes de juny omplirà Premià de Mar d'activitats vinculades amb la fotografia, la pintura i el dibuix.

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa