Anar a la plana de números del butlletí

Número 12 - juny 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 25 de maig al 3 de juny
Actualitat

El desfibril·lador que hi ha a l'OAC, a la Casa Consistorial - Imatge inexistentAquesta setmana s'han instal·lat 3 nous desfibril·ladors a equipaments municipals. En concret els aparells s'han ubicat a l'OAC de la Casa Consistorial, al Centre Cívic i a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras. Amb aquests 3 nous aparells, el nombre de desfibril·ladors que hi ha a instal·lacions municipals de Premià de Mar arriba als 10.  

Cartell Setmana sense fum - Imatge inexistentL'Ajuntament s'ha adherit a la XIX edició de la Setmana Sense Fum que se celebra fins divendres sota l'eslògan de “Viu a sac sense tabac” amb l'objectiu de sensibilitzar  a la població dels beneficis que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d'abandonar l'hàbit del tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.

Per facilitar aquesta sensibilització, durant aquests dies l'Ajuntament repartirà díptics informatius sobre els beneficis de viure sense tabac als diferents edificis públics de la vila. D'altra banda, en el Centre d'Atenció Primària hi haurà una taula informativa on les persones que ho desitgin podran comptar amb l'assessorament d'un professional de la salut sobre la manera de deixar de fumar i els beneficis de deixar-ho. També hi haurà la possibilitat de fer una prova per prendre consciència de la quantitat de CO2 que tenim en els pulmons. Els horaris de la taula seran, el dijous 31 de maig, de 12 a 14 h, i el divendres 1 de juny de 9.30 a 11 h

Mosquit tigre - Imatge inexistentCom cada any, amb l'arribada de la calor, l'Ajuntament ha posat en marxa la campanya de prevenció i control contra la presència del mosquit tigre. Al carrer, la campanya consisteix a fer una revisió, per part de l'empresa concessionària del control de plagues, dels embornals de la via pública i altres punts que puguin servir per a la cria i/o el refugi d'aquests insectes.

Cartell del Rebombori 2018 - Imatge inexistentEls dies 1, 2 i 3 de juny tindrà lloc el Rebombori 2018, el festival que organitzen la coordinadora de colles de cultura popular De Bòlit! i la regidoria de Cultura de Premià de Mar, i que arriba enguany a la seva 15a edició.

Les activitats començaran divendres dia 1 a les 22 h amb el Correfoc Infantil, que comptarà amb 3 colles convidades, i que sortirà de la plaça Nova per acabar a la plaça dels Països Catalans.

Dissabte dia 2, a partir de les 11 h s'han programat activitats familiars a la masia de Can Manent amb jocs i tallers per mostrar les diferents colles de De Bòlit! Ja a la tarda, a les 17.30 h, hi haurà tabalada a la plaça Nova per donar pas a la gran cercavila amb colles convidades que arribarà fins a la plaça dels Països Catalans on es farà una mostra de balls. A les 21 h les activitats es traslladaran a la plaça de l'Ajuntament on es farà sopar popular, i a les 23 h, al mateix espai, es faran els concerts, enguany amb la participació dels valencians Diluvi, els mataronins Fanfarra i el grup de glosa Cor de carxofa. Entremig dels concerts actuaran Inflamats i Burrus.

Imatge de la platja del Bellamar de Premià de Mar - Imatge inexistentL'1 de juny començarà la temporada alta pel que fa al servei de neteja i es mantindrà fins al 30 de setembre

El divendres 15 de juny es donarà inici a la temporada de banys a les platges de la vila amb la presència dels vigilants de l'empresa Marsave que un any més s'encarregaran del servei de salvament i socorrisme. El desplegament estarà actiu de 10 a 19 h, de dilluns a diumenge, a totes les platges del municipi. 

Treballs al pas soterrat del Torrent Malet 1 - Imatge inexistentL'Ajuntament ha començat obres d'arranjament a la majoria dels passos soterrats d'accés a les platges. Les obres, que duraran fins a final de juny i tenen un pressupost total de 135.911 € (IVA inclòs), han començat ja pel pas soterrat del torrent Malet. També s'han iniciat treballs al pas d'accés a l'estació de trens i al passeig marítim des de la Riera de Premià, i el de Can Manent.

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa