Anar a la plana de números del butlletí

Número 13 - juny 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 2 al 10 de juny
Actualitat

Vista general de Premià de Mar des del campanar de Sant Cristòfol - Imatge inexistentLa Junta de Govern Local celebrada el 16 de maig, va acordar suspendre durant el termini màxim d'un any la tramitació de les llicències per a l'activitat d'habitatge d'ús turístic al terme municipal de Premià de Mar. El motiu de la suspensió és disposar d'un període de temps per estudiar la regulació d'aquesta activitat des del punt de vista urbanístic mitjançant la redacció d'un pla especial, i/o d'una ordenança específica.

Carrer Santiago Rusiñol - Imatge inexistent

Representants de l'Ajuntament, encapçalats per l'alcalde Miquel Àngel Méndez i el 1r Tinent d'Alcalde, Antoni Subirà, es van reunir ahir amb veïns del sector Est-Can Ferrerons per tractar sobre les propostes de modificació viària que s'havien posat a consulta pública dies enrere. L'objectiu de la trobada era poder debatre amb els veïns els diferents punts de vista sobre la proposta inicial i arribar al màxim consens . 

La casa consistorial de Premià de Mar - Imatge inexistentCinc projectes sorgits de l'Ajuntament de Premià de Mar han estat inclosos en l'edició 2016-2017 del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya, una iniciativa de la fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics Locals.

Cartell de la Setmana dels Horaris - Imatge inexistentL'Ajuntament ha preparat un programa d'activitats amb motiu de la celebració, de l'11 al 15 de juny, de la 5a Setmana dels Horaris, un esdeveniment impulsat per la Iniciativa per a la Reforma Horària que compta amb el suport institucional de la Generalitat.

L'objectiu de la Setmana dels Horaris és incidir en la reforma horària buscant arribar a un consens sobre la necessitat d'assolir un sistema horari més apropiat als temps actuals, que permeti una millor compensació entre les activitats laborals i les familiars, socials o culturals.

Mòdul Escola La LióAquest matí l'Ajuntament ha rebut una comunicació de l'ex responsable de Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental a on s'anunciava la retirada del mòdul de l'escola La Lió. La carta, que tot i que s'ha rebut avui porta data de 30 de maig, arriba després que des de la regidoria d'Ensenyament s'hagi estat sol·licitant de manera reiterada una reunió amb el Director General d'Escoles Públiques per abordar aquest tema i que a dia d'avui no ha estat concedida.

Ajuntament de Premià de MarBústia Ciutadana
Plaça de l'Ajuntament 1 08330 Premià de Mar
tel: +34 93 741 74 00
email: info@premiademar.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa