Anar a la plana de números del butlletí

Número 20 - juliol 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 21 al 29 de juliol 2018
Actualitat

La campanya vol recordar els hàbits fonamentals de civisme entre la ciutadania

Coincidint amb l'elaboració de la nova ordenança de civisme i convivència ciutadana, l'Ajuntament ha iniciat una nova campanya per conscienciar la ciutadania sobre la importància del civisme i la col·laboració ciutadana en el manteniment de l'espai públic.

Els convenis amb la Universitat Pompeu Fabra, Fundació Síndrome de Down i l'Institut de Premià de Mar han fet que aquest estiu l'emissora municipal hagi tingut més estudiants en pràctiques que mai.
Avui, dimecres 25 de juliol, s'ha signat el conveni entre l'ONCE Catalunya i l'Ajuntament de Premià de Mar amb l'objectiu fonamental de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat
L'Ajuntament organitza activitats esportives extraescolars el curs vinent, 2018 -2019. Aquestes activitats es faran els dissabtes al matí al Pavelló Municipal d'Esports i consistiran en un tastet de diferents esports.

Al mes de stembre començarà el nou període d'inscripcions als cursos de català. Del 4 al 7 es podran inscriure els alumnes antics; del 12 al 19, els alumnes nous. Les persones que no sàpiguen quin nivell han de fer, caldrà que facin una prova de col·locació.  

Ajuntament de Premià de MarBústia Ciutadana
Plaça de l'Ajuntament 1 08330 Premià de Mar
tel: +34 93 741 74 00
email: info@premiademar.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa