Ajuntament de Premià de Mar
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 25 d'agost al 2 de setembre 24
 
NOTES DE PREMSA · 28 AGOST 2018
El dijous dia 13 de setembre un equip del Síndic de Greuges atendrà des del Centre Cívic, al carrer de l'Esperança nº 19, a les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes referents a actuacions de les administracions o empreses que presten serveis d'interès general (llum, aigua, gas...etc.).
 
NOTES DE PREMSA · 28 AGOST 2018

L'ampliació s'ha fet possible per la contractació de tres conserges

El 15 de setembre començaran a treballar els tres joves que han rebut formació durant els mesos de l'estiu dins del programa Fem Ocupació per a Joves. Aquests joves treballaran en els patis de les escoles de la Lió i Sant Cristòfol, i ara també Montserrat, que amb l'inici del nou curs s'afegeix al projecte de Patis oberts

 
NOTES DE PREMSA · 29 AGOST 2018
El programa d'activitats de la Diada Nacional de Catalunya 2018 a Premià de Mar inclou, a banda de l'homenatge a Rafael Casanova, activitats culturals, sardanes, estampació i la Marxa de Torxes per a la Independència, que arriba enguany a la seva vuitena edició.
 
NOTES DE PREMSA · 30 AGOST 2018

Els premis es lliuraran el 27 d'octubre en el decurs d'una jornada dedicada a les arts visuals

Per segon any consecutiu, l'ajuntament de Premià de Mar organitza l'ArTardor, una jornada dedicada a les arts visuals i que inclou el concurs del mateix nom.

 
TAULER ANUNCIS OFICIALS
 
Bases concurs pintura, escultura i fotografia 2018
ANUNCIS NO VIGENTS · 27 AGOST 2018
 
Anunci cobrament IAE
ANUNCIS NO VIGENTS · 28 AGOST 2018
 
ELS MéS NOU
 
Ubicació deixalleria mòbil setembre 2018
DEIXALLERIA MÒBIL · 01 SETEMBRE 2018