Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 21 de desembre de 2017
Nou canal de comunicació amb l'alcalde via whatsapp

La  ciutadania ja es pot comunicar directament amb l’alcalde, Miquel Àngel Méndez, a través de l’aplicació whatsapp. Tal i com va explicar dissabte durant el seu discurs d’investidura, l’objectiu d’aquesta iniciativa és que els veïns li puguin adreçar les seves consultes, suggeriments o queixes i ell es compromet a donar resposta en un termini raonablement breu. Alhora, traslladarà els comentaris a les àrees corresponents i en farà un seguiment personal.

El número per adreçar-se a l’alcalde via whatsapp és el 671 52 86 67.

Aquest canal també servirà per fer arribar als veïns que ho sol·licitin informacions i avisos d’interès municipal. Per poder rebre aquestes notificacions cal que els usuaris afegeixin el número de telèfon de l'alcalde a la seva llista de contactes i enviïn un whatsapp amb la paraula "Alta" seguida del seu nom i cognom. Un cop els usuaris hagin rebut la confirmació de l’alta, ja podran rebre les notificacions.

QR Whatsapp alcalde respon - Escanejar des del telèfon mòbil

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^