Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
07 FEBRER 2018

Aquesta setmana s'ha posat en marxa a Premià de Mar el projecte Educadors al carrer, coordinat per les regidories d'Ensenyament i Serveis Socials amb l'objectiu de combatre l'absentisme escolar i donar suport als adolescents i joves.

La iniciativa consisteix en la contractació de 2 educadors que en horari de matí o de tarda, depenent del dia, es mouran pels diversos parcs i places del poble per detectar la presència de joves i poder fer, en aquells casos en què sigui necessari, una intervenció preventiva que els pugui ajudar a millorar la seva situació personal i els ofereixi noves oportunitats. D'aquesta manera es podrà donar resposta als problemes i necessitats que tenen determinats joves i adolescents del municipi i a les seves famílies. Aquesta intervenció educativa es farà sempre creant entorns favorables i facilitadors de la comunicació entre ambdues parts.

La finalitat del programa és que els educadors facilitin la integració i la bona comunicació entre els joves i el seu entorn, ajudar-los a contactar amb l'Ajuntament i entitats juvenils i promoure actituds participatives i cíviques. En cas de conflicte l'acció es complementarà amb un servei de mediació per part dels mateixos educadors.

Foto: Ràdio Premià de Mar
Foto: Ràdio Premià de Mar