Notes de Premsa
El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya inclou cinc propostes de l'Ajuntament de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
06 JUNY 2018

Cinc projectes sorgits de l'Ajuntament de Premià de Mar han estat inclosos en l'edició 2016-2017 del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya, una iniciativa de la fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics Locals.

Les 5 propostes escollides, sobre un total d'11 presentades, han estat el "Pla director de l'arbrat i espais verds de Premià de Mar. Recuperació dels ecosistemes urbans", "Ajuntament Jove. Competències participatives i de gestió de projectes d'impacte social", "Comissions Socials. Xarxa d'agents educatius pel treball en infància i adolescència en risc", "Consell de Coordinació. Seguiment setmanal de la gestió", i "Tutoria personalitzada per a la factura electrònica dels proveïdors de l'Ajuntament". A més, Premià de Mar participa juntament amb els ajuntaments d'Arenys de Mar, el Masnou i Mataró en el projecte marítim d'innovació econòmica "Maresme Marítim", i en el "Pla estratègic Maresme 2015", amb altres 12 municipis de la comarca, tots dos recollits també al banc de Bones Pràctiques en aquesta edició.

Segons ha traslladat la fundació Carles Pi i Sunyer a l'Ajuntament en un missatge, han valorat que "aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat i poden servir de referència per a altres ajuntaments o entitats locals".

L'objectiu del Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya és recollir propostes innovadores dels municipis que puguin ser aprofitades per altres ajuntaments per millorar en les seves tasques davant de la ciutadania.

En l'edició 2016-2017 del BBP, una quarantena de municipis catalans han presentat més d'un centenar d'experiències en diversos àmbits. Aquestes es poden consultar al web del banc.

La casa consistorial de Premià de Mar

^