Ajuntament de Premià de Mar

Portada> Treball, Comerç i Consum> Comerç i Empreses> Formularis> Formulari d'Inscripció: Com crear un anunci amb recursos propis a Facebook.
Formulari d'Inscripció: Com crear un anunci amb recursos propis a Facebook.
 
Eines TIC Edició 1, Sessió 7

Curs totalment pràctic adreçat a emprenedors, professionals autònoms, freelances, propietaris d’establiments comercials, empresaris en general i demès persones interessades en crear i potenciar la presència digital del negoci.

Aquesta formació, impartida per WanaClick.com - Agència de Màrketing Digital, està totalment subvencionada per l’Ajuntament de Premià de Mar i no té cap cost pels participants.

Setena i última sessió del curs “Eines TIC per a la promoció del negoci”. Al finalitzar la sessió es farà entrega als participants d’un manual pràctic amb els continguts explicats. Per poder participar es requereix un coneixement suficient de les eines informàtiques (ordinador i xarxes socials).

Degut a les característiques de l’aula, la inscripció està restringida a les 15 primeres confirmacions rebudes.

Nom d’activitat: Com crear un anunci amb recursos propis a Facebook.
Durada: 2 h.
Data: dimecres 27 de juny
Horari: 15:00 a 17:00 hores
Lloc: Antiga fàbrica del gas

.
Objectius:
  • Donar eines pràctiques molt actuals als participants per fer que la presencia digital del negoci esdevingui una estratègia efectiva de promoció.

.
Inscripcions:
Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


Les dades  seran incloses en un fitxer de l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR, per a la finalitat indicada, adoptant les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Autoritza a l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR a fer ús i cedir les dades a d´altres Administracions Públiques en els termes previstos per Llei. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l'Oficina de l'OAC de l'Ajuntament.

.

AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^