Obertes les preinscripcions per a la Universitat de l’ExperiŔncia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
18 SETEMBRE 2018

Fins divendres 21 de setembre estÓ obert el perÝode de preinscripcions per assistir a les sessions de l'entitat A12 Estudis i Recerca InteruniversitÓria, la Universitat de l'ExperiŔncia, de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna-URL) que comenšaran el 15 d'octubre a la Biblioteca MartÝ Rossellˇ i Lloveras.

L'˙nic requisit per a accedir a aquests estudis Ús ser major d'edat. Les preinscripcions s'han de fer a la mateixa Biblioteca i l'ordre en quŔ es duguin a terme serÓ el mateix amb quŔ s'assignaran les places, que sˇn limitades. L'import total de la quota Ús de 50 € (40 € de quota + 10 € d'inscripciˇ) per a tot el curs.

Les sessions es faran els dilluns, inicialment de forma quinzenal, de 18.30 a 20.15 h. La primera de les xerrades, el 15 d'octubre, es titula "Klimt, Sezession i la Viena de final de segle" i anirÓ a cÓrrec de la historiadora de l'art Muntsa Lam˙a. Pel que fa a la resta del primer trimestre del curs, fins a final d'any seguiran, el 29 d'octubre, "La mediaciˇ com a eina de millora de les relacions humanes i socials" amb el psic˛leg i mediador Javier Wilhelm Wainsztein, "Raimon Panikkar, fil˛sof de la trobada entre cultures", el 12 de novembre amb el fil˛sof i escriptor Jordi Pigem, "La reina Marie-Antoinette, a Versalles: Una hist˛ria en revisiˇ" amb la fil˛loga Verˇnica Vives el 26 de novembre, i "Salut, felicitat i ment" el 10 de desembre a cÓrrec del doctor en medicina Manuel Sans. Les sessions es reprendran el gener de 2019 fins a final de curs el mes de juny.

Ahir es va fer a la Biblioteca la segona sessiˇ de presentaciˇ dels cursos desprÚs de la que va protagonitzar el juny la polÝtica i fil˛loga EulÓlia Vintrˇ. L'acte d'ahir, que va comptar amb unes paraules de salutaciˇ de l'alcalde Miquel └ngel MÚndez, va anar a cÓrrec del music˛leg Joan Vives, que va glossar la figura d'Antoni Vivaldi en una conferŔncia titulada "Antonio Vivaldi, el gran retratista musical de la natura".

^