Formulari d'Inscripció:  Psicologia de la venda. Com connectar amb el teu client
Els formularis
02 OCTUBRE 2018

Curs totalment pràctic adreçat a emprenedors, professionals autònoms, freelances, propietaris d’establiments comercials, dependents de comerç, empresaris en general i demès persones interessades en potenciar les seves habilitats de vendes.

Curs intens i pràctic orientat a petits i mitjans negocis, per ajudar a obrir la ment i a millorar la COMUNICACIÓ.

La vida canvia, els hàbits canvien, les maneres de comerciar canvien. Hem d’adaptar-nos constantment, si no volem morir. Estem immersos en l’era digital, i el comerç ha trobat en internet una nova via d’expansió. Hem d’adaptar-nos a aquesta realitat si volem continuar venent el que tenim per oferir al món. Hem de donar cada vegada més valor al que oferim, perquè hi ha competència i de bona qualitat, també. Hem de seguir aprenent i millorant, trobant el millor que nosaltres podem oferir, i la competència no.

Aquesta formació està totalment subvencionada per l’Ajuntament de Premià de Mar i no té cap cost pels participants.

El curs serà impartit per Montse Lucena, formadora especialitzada en psicologia aplicada a la venta i gestió d’equips. És diplomada en òptica i optometria, venedora des de fa vint-i-tres anys i formada per formar equips.

Nom d’activitat: Psicologia de la venda. Com connectar amb el teu client.
Durada: 2 h.
Data: 24 d’octubre
Horari: 15 a 17 hores.
Lloc: Antiga fàbrica del gas

.

Objectius:
  1. Les habilitats del bon comunicador
  2. Els tipus de personalitats, descrits per l’eneagrama
  3. El procés de la venta

.

Inscripcions:
Plegar/desplegarDades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


Les dades  seran incloses en un fitxer de l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR, per a la finalitat indicada, adoptant les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Autoritza a l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR a fer ús i cedir les dades a d´altres Administracions Públiques en els termes previstos per Llei. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l'Oficina de l'OAC de l'Ajuntament.

Curs de pscicologia de ventes

^