Notes de Premsa
L'Ajuntament s'uneix a una nova plataforma única de contractació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
27 NOVEMBRE 2018

Dimarts es va signar en un acte públic a l'Ajuntament de Barcelona el contracte mitjançant el qual els Ajuntaments de Premià de Mar, Barcelona, Gavà, Girona, Granollers, Mataró i Terrassa s'uneixen per a adquirir el Sistema Integral de Contractació Pública Electrònica (SICE), una plataforma electrònica única de contractació. L'adquisició conjunta d´una plataforma de contractació electrònica permetrà simplificar i agilitar tràmits, reduir burocràcia i augmentar la transparència en les licitacions i concursos públics. D´altra banda, la contractació pública electrònica facilitarà limitar la contractació directa, fer un seguiment rigorós de la contractació i facilitarà, així mateix, la participació de les PIMES locals en licitacions de menys quantia econòmica.

Més enllà de l´oferta econòmica, el nou sistema electrònic permetrà als ajuntaments exigir a les empreses licitadores el compliment de criteris de responsabilitat mínims en matèria social, ambiental i d´innovació.

L'adjudicació del nou Sistema Integral de Contractació Pública Electrònica (SICE) té un pressupost total de 3.027.696,31 € (IVA inclòs).

En la signatura del contracte de la plataforma han estat presents el primer tinent d´alcalde de l´Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello; l'alcalde de Mataró, David Bote; l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral; l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega; l'alcalde de Premià de Mar, Miguel Àngel Méndez; el regidor de l'Ajuntament de Girona, Narcís Sastre i el tinent d'alcalde de l'àmbit de Nova governança i economia de l'Ajuntament de Gavà, Jordi Tort.

^