Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
07 GENER 2019

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat a l'Ajuntament dues subvencions per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d'atur. La primera s'emmarca en el programa Treball als Barris que té per objectiu coordinar actuacions que combinin accions ocupacionals i de desenvolupament local. El programa ha permès la contractació de tres persones: dos integradors socials per a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras i un tècnic de turisme per al Museu Romà.

La segona subvenció arriba del programa Treball i Formació que incentiva les actuacions d'experiència laboral i formatives enfocades en la millora de l'ocupabilitat de les persones que hi participen, especialment dones majors de 45 anys d'edat. Es contractaran un total de 18 persones amb els perfils de peó de brigada d'obres, peó de brigada de jardineria, agents cívics, conserges i auxiliars de serveis. Els contractes aniran des de 6 a 12 mesos i es preveu que les incorporacions es realitzin fins el 31 de gener.

L'Oficina de Treball de Premià de Mar derivarà a les persones candidates per participar en el procés de selecció. Més informació a ocupacio@premiademar.cat o al telèfon 93.752.91.90.