Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
24 GENER 2019

El projecte Radars, impulsat mesos enrere per l'Ajuntament, suma ja els seus primers voluntaris i comerços adherits. En concret, des de la posada en marxa del projecte un total de 13 persones s'han fet voluntàries per col·laborar-hi i s'hi han adherit fins a 15 comerços. D'altra banda, des del present mes de gener i fins al mes de maig, un grup de 6 alumnes de 4t d'ESO de l'escola La Salle participen, un matí a la setmana, en el projecte amb l'assignatura d'Aprenentatge i servei. Pròximament els responsables de Radars aniran a l'institut Premià de Mar a presentar la iniciativa i amb la intenció de sumar més joves voluntaris. Això a banda, el febrer es farà la formació de les persones voluntàries per posteriorment iniciar les visites porta a porta a la gent gran.

Cal recordar que l'objectiu del projecte Radars és prevenir situacions de risc en persones grans que viuen i se senten soles mitjançant una xarxa de voluntaris, comerços i farmàcies que fan una tasca de seguiment i acompanyament respecte a aquestes persones.

Les persones interessades a participar en el projecte Radars com a voluntaris podeu escriure a l'adreça electrònica radars@premiademar.cat