Notes de Premsa
Presentat el Pla de Responsabilitat Social de l'Ajuntament
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
21 MARÇ 2019

El passat 12 de març, la Diputació de Barcelona va lliurar a l'Ajuntament la diagnosi de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) del consistori. Es tracta d'un pla que estableix un seguit d'objectius que estan orientats a potenciar dins l'Administració polítiques de recursos humans socialment responsables, actuacions de bones pràctiques ambientals i energètiques i per promoure la transparència informativa i la participació pública.

L'Ajuntament va encetar fa un any l'elaboració del seu Pla de Responsabilitat Social amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona. En el decurs dels treballs, elaborats conjuntament per la Diputació i personal municipal, es va redactar una diagnosi del punt de partida, es van fer valdre les actuacions ja implantades i finalment s'ha elaborat un pla per avançar en la RSC.

En la diagnosi lliurada per la Diputació destaquen 48 pràctiques de responsabilitat social repartides en els àmbits del bon govern, laboral, ambiental, econòmic i social, alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i que es duen a terme des de l'Ajuntament, i se´n proposen 24 de noves per a executar d´ara endavant.

^