Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
04 SETEMBRE 2019

Un taller d'estampació de senyeres al Museu de l'Estampació donarà el pròxim diumenge a les 12 h el tret de sortida al programa d'actes de la Diada de l'Onze de Setembre a Premià de Mar, que culminarà el dimecres dia 11 amb l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova. Per participar al taller, els interessats poden portar una samarreta o una altra peça de roba per estampar. El preu de l'activitat és de 2 Euros i cal fer reserva escrivint a l'adreça electrònica museu@premiademar.cat

Dilluns 9 de setembre les activitats vinculades amb la Diada es traslladaran a la biblioteca municipal Martí Rosselló i Lloveras on a les 17.30 h la narradora Gisela Llimona presentarà cançons i contes catalans.

El dimarts 10 de setembre es farà la Marxa de Torxes per la Independència que organitza la comissió del mateix nom. La concentració serà a les 22 h a la plaça de Mercè Rodoreda i la marxa començarà a caminar a les 22.30 h. En arribar a la plaça de l'Ajuntament es farà la lectura del manifest. Quan la marxa arribi a la plaça de l'Ajuntament es trobarà amb la ballada de sardanes que haurà començat a les 22.15 h. La ballada, que es fa amb la col·laboració dels Amics de la Sardana, anirà a càrrec de la cobla Premià.

Ofrena floral al monument a Rafael Casanova

El dimecres 11 de setembre es faran els actes centrals de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de Can Manent, on es van fer obres d'arranjament la primavera passada. A les 12 h, la Coral l'Amistat oferirà una cantada de cançons populars catalanes i, a continuació, l'alcalde Miquel Àngel Méndez llegirà el seu parlament i es farà l'ofrena floral institucional al monument al conseller en cap Rafael Casanova per part del consistori. Tot seguit es cantaran els Segadors i, a continuació, serà el torn de les entitats del municipi que ho desitgin per fer l'ofrena i llegir els seus parlaments.

Cartell de la Diada 2019