Obre el teló la nova temporada de l'Espai l'Amistat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 SETEMBRE 2022

Ja es coneixen els grans eixos de la temporada 2022-2023 a l'Espai l'Amistat, que aquest 2022 celebra el seu 10è aniversari.

La primera novetat que presenta la temporada serà la posada en escena de les obres guanyadores de la primera edició dels premis Espai l'Amistat a la Creació Artística. Així, el dissabte 8 d'octubre, a les 12 h, s'estrenarà l'obra “Somni sota la finestra”, un espectacle de dansa per a tota la família a càrrec de la companyia La Dansívora. L'altra obra premiada, amb el títol d’”Arribo a mitja tarda”, original de l'artista multidisciplinària i gestora cultural resident a Premià de Mar Claudia Serrahima, s'estrenarà el pròxim novembre,

A banda d'aquestes dues estrenes, l'Espai l'Amistat ha programat 8 obres de teatre professional per a la present temporada. Entre elles es troben “Mare de sucre", dirigida per Clàudia Cedó, "De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda", d'Israel Solà, “La trena”, dirigida per Clara Segura, o “HAMLET.01” de Sergi Belbel.

Tornen els Premis Butaca

Més enllà de totes aquestes representacions teatrals, en la programació de la temporada de l'Espai l'Amistat destaca el lliurament dels Premis Butaca el dilluns 14 de novembre. Els premis tornen a Premià de Mar en la seva 28a edició. No ho faran, però, a l'Espai l'Amistat, sinó a la seva antiga seu del Pavelló Municipal d'Esports. Val a dir que les edicions dels Premis dels anys 2023 i 2024 també es faran al municipi.

La setmana prèvia a la gala dels premis Butaca, i amb motiu del seu 10è aniversari, el teatre acollirà el programa pilot "Lliure al territori" del teatre Lliure i la Diputació de Barcelona. El programa presenta el paquet d'activitats "Perspectiva social" amb l'obra "Síndrome de gel", que es representarà el 10 de novembre, i la proposta performativa "La taula" i l'activitat "Cosmos", que tindran lloc l'11 i el 12 de novembre respectivament.

Les entrades pel programa pilot Lliure al territori, gratuïtes segons aforament, i per assistir a la gala dels Premis Butaca, amb un preu únic de 10 €, es podran adquirir al web de l'Espai l'Amistat.  

^