L'Ajuntament posa en marxa un programa de recerca intensiva d'ocupació per a joves
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 MAIG 2012

La inserció laboral a través de “Fem Feina” sol ser d'un 40% dels participants

El proper mes de juny, la regidoria de Promoció Econòmica, posarà en marxa el programa de recerca intensiva d'ocupació Fem Feina, orientada a joves de 16 a 30 anys. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel servei d'ocupació de l'Ajuntament i cofinançada per la Diputació de Barcelona que sol donar bons resultats de millora d'ocupabilitat dels participants. Aproximadament un 40% dels participants acostumen a trobar feina. 

Fem Feina té una durada d'un mes durant el qual es fan sessions de 4 hores diàries (de 9h a 13h),  3 dies a la setmana (dimarts, dimecres i dijous).  Els programa es portarà a terme els dies 5,6,7,12,13,14,19,20,21,26,27 i 28 del mes de juny.

Cada sessió està estructurada en dues parts diferenciades:

Dinàmiques grupals, a on s'expliquen els diferents canals de recerca de feina:  elaboració de les cartes de presentació en resposta a una oferta,  elaboració del currículum vitae personalitzat, estratègies de màrqueting personal aplicat a la recerca de feina, elaboració del propi balanç de competències professionals, estratègies per passar una entrevista de feina, com elaborar una autocandidatura -cerca d'empreses i trucades telefòniques-, inscripció a borses on-line  -xaloc, feina activa, infojobs,..- i xarxes socials per la cerca de feina, entre les eines més importants.

Aplicació de les tècniques de Recerca de feina personalitzada al pla de treball individual de cada participant.

Requisits per accedir al programa:

1) Edat: fins a 30 anys

3) Ser usuari del Servei local d'ocupació de l'Ajuntament de Premià de Mar

4) Compromís de 4 hores diàries, de dimarts a dijous, durant 1 mes.

4) Tenir competències bàsiques d'ofimàtica i Internet.

5) Tenir competències bàsiques del català i/o castellà.

6) Tenir plena disponibilitat per treballar.

7) Tenir l'objectiu professional definit.

8) Signar un compromís de participació.


Les persones interessades a participar en el programa Fem Feina s'han de dirigir a les dependències  de Promoció Econòmica,  al C/Joan XXIII, 2-4, o bé trucar al telèfon del servei 93.752.91.90 o enviar un correu electrònic a ocupacio@premiademar.cat. Inscripcions fins el 4 de juny. Places limitades.


Fem Feina

^