Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) 2015-2019
Article del mes del grup municipal Partit Demòcrata Europeu Català (PdCAT) 2015-2019
Sense imatge destacada
  • Fa poques setmanes s´han complert els 6 primers mesos des que Miquel Àngel Méndez va prendre possessió com a alcalde. En aquell moment ja va deixar clar que tot i que el seu projecte era de continuïtat i estaria determinat pel Pla d'Actuació Municipal vigent, volia aportar el seu propi accent, que centrava en 6 apartats: la proximitat amb la ciutadania; millorar la percepció de la ciutadania sobre el poble; la dinamització del comerç; l´educació i formació d´infants i joves; potenciar l´oferta d´activitats; i les millores a l´espai urbà.

    Després d´aquests 6 mesos, hem vist nous canals de comunicació amb la ciutadania; una millora important de la neteja; màxim suport a les escoles i al sector del comerç; noves activitats i patis oberts per a les famílies els caps de setmana; i millores als carrers, places i parcs infantils, una nova il·luminació Passeig Marítim, la reparació de tots els passos soterrats, nous enjardinaments i plantació de flors... la llista és llarga, i, en som conscients, encara queda molta feina per fer. Per això continuarem treballant amb seriositat i humilitat perquè cada vegada siguem més els que puguem dir amb orgull que som de Premià.

Més informació...
Sense imatge destacada
  • Al mes de desembre, el fins aleshores alcalde, Miquel Buch, formalitzava la seva renúncia i donava pas a Miquel Àngel Méndez. Després de més de 10 anys al capdavant del consistori, Miquel Buch ha deixat una empremta important al nostre poble: s´han arreglat carrers, s´han adaptat voreres i s´han millorat els serveis; s´han construït pisos de  protecció oficial, la Biblioteca Martí Rosselló, la piscina, el Pavelló Voramar, les places Països Catalans i Salvador Moragas, l´Espai l´Amistat i el Museu Romà; s´han iniciat les obres del port; s´ha iniciat la renovació dels barris Maresme i Santa Maria-Santa Anna-Tió; s´han enjardinat carrers i places; s´han impulsat polítiques d´ocupació i de suport al comerç i a les persones emprenedores... La llista és llarga i no acaba aquí i Miquel Buch ha deixat el llistó ben alt.
    Ara encetem una nova etapa amb l´alcalde Miquel Àngel Méndez, amb una gran capacitat de treball i que, després de 10 anys com a 1r tinent d´alcalde, compta amb un gran coneixement del dia a dia del poble. I amb un nou regidor, Rafa Navarro, carregat de bones idees i amb molta empenta. El nostre gran repte és continuar treballant de valent i fer una bona feina al servei del poble.

Més informació...
 
^