Portada Ārea d'administraciķ i Organitzaciķ Interna Regidoria de Recursos Humans
Perfil web
Botķ que mostra/amaga menú lateral
Regidoria de Recursos Humans

Eloi Maristany Vila

.

Serveis i Tasques

.

Planificaciķ de recursos humans
 • Participa en la definiciķ pel que fa a l'Ajuntament, Organismes autōnoms, i Societats Municipals les polítiques de gestiķ de recursos humans i les estructures organitzatives més adequades per a la consecuciķ dels objectius proposats i impulsar els canvis i millores necessāries.
 • Proposa anyalment el pressupost i la plantilla de personal de l'Ajuntament, i Societat Municipal, d´acord amb les necessitats i objectius establerts.

.

Retribuciķ
 • Gestiona les retribucions del personal, realitzant la nōmina mensual i la resta de documentaciķ relativa a les obligacions socials de l´Ajuntament i la resta d´entitats municipals.
 • Gestiona i formalitza la documentaciķ administrativa necessāria segons les variacions de personal per mobilitat interna i carrera professional.

.

Avaluaciķ i desenvolupament de persones
 • Proposa el sistema d´avaluaciķ de l´acompliment i coordina l´avaluaciķ periōdica dels empleats, sistematitzant criteris i supervisant els resultats globals.

.

Selecciķ
 • Planificar i dur a terme els processos de selecciķ per la incorporaciķ de personal amb carācter permanent o temporal. Gestiona les bosses de treball per necessitats temporals de personal.

.

Formaciķ
 • Planifica i gestiona el Pla de formaciķ pels empleats municipals, d´acord amb els objectius establerts i les necessitats o prioritats detectades.

.

Jornada de treball
 • Aplica la jornada de treball d´acord amb el calendari laboral anyal i les necessitats dels diferents serveis, gestiona les llicčncies i permisos del personal, l´absentisme laboral i controla el compliment de la jornada establerta.

.

Seguretat i salut laboral
 • Gestiona les actuacions tčcniques realitzades pels serveis de prevenciķ concertats, manté actualitzat el Pla de Prevenciķ i les avaluacions de riscs. Coordina la política prevencionista pels diferents departaments i entitats municipals.

.

Negociaciķ colˇlectiva
 • Participa assessorant a l´equip de govern i realitzant propostes, en la negociaciķ dels acords de condicions i convenis colˇlectius, i en general gestiona la participaciķ de la representaciķ social dels empleats, dins del marc de relacions laborals de l´Ajuntament i la resta d´entitats municipals.

.

Polítiques d'ocupaciķ
 • El servei de recursos humans participa activament en la realitzaciķ de projectes d´ocupaciķ, coordinant la detecciķ de necessitats, tramitaciķ administrativa, retribuciķ, contractaciķ i formaciķ dels empleats aturats participants.

.

RESPONSABLES

+ INFORMACIĶ

Adreįa: Carrer Sant Antoni, 25
Telčfon: 937417400 ext. 1200
Correu-e: rrhh@premiademar.cat
Horari: dilluns a divendres de 7,30 a 15,00 h

Bústia Ciutadana

 
 
^