Els robatoris a comeršos de PremiÓ de Mar disminueixen un 43%
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
25 FEBRER 2015

Des del febrer del 2014 fins al gener del 2015 es van produir a PremiÓ de Mar un total de 17 robatoris amb forša a establiments comercials, una xifra que contrasta amb els 30 robatoris que s'havien produ´t durant el mateix perÝode de l'any anterior. En canvi, els robatoris amb forša a l'interior de vehicles van augmentar, passant de 206 a 224.

Aquestes dades s'han donat a conŔixer durant el transcurs de la Junta Local de Seguretat que s'ha celebrat aquest matÝ i a la qual hi ha assistit l'alcalde, Miquel Buch; el delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea; la regidora de governaciˇ, Marisa Ferreras; i representants de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Guardia Civil.

Durant el transcurs de la reuniˇ tambÚ s'ha valorat el nombre de detencions al municipi, que ha passat de 161 a 190. I finalment, pel que fa al trÓnsit, s'han comptabilitzat un total de 22 accidents i 13 atropellaments durant el 2014 (al 2013 hi va haver 32 accidents i 18 atropellaments).

L'alcalde, Miquel Buch, ha valorat positivament aquestes dades i ha destacat que l'increment de presŔncia policial als carrers i les millores en la senyalitzaciˇ viÓria han estat determinants per assolir-les.  Pel que fa als robatoris a interiors de vehicles, ha subratllat que cal conscienciar la poblaciˇ de la importÓncia de no deixar objectes com ara ulleres de sol, aparells GPS, telŔfons m˛bils...etc en llocs visibles, ja que sˇn el motiu principal de la majoria d'aquest tipus de robatoris.

^