La mesa de coordinació operativa de Policia Local i Mossos d'Esquadra al Baix Maresme es reuneix a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
31 MARç 2017

Ahir dijous es va celebrar aquesta reunió operativa de caps i comandaments dels 10 municipis que conformen l'Àrea Bàsica Policial (ABP) del Baix Maresme.

A la trobada hi van assistir els caps de les policies locals de Premià de Mar, Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat,  Premià de Dalt, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar,  i comandaments dels Mossos d'Esquadra. El 1r Tinent d'Alcalde, Miquel Àngel Méndez, va donar la benvinguda als assistents.

Durant la sessió es van tractar diversos temes com ara el pla operatiu de seguretat contra robatoris a l'interior dels domicilis, dades delinqüencials i es va fer un intercanvi d'informació sobre l'actual situació de l'ocupació d'habitatges i casos de violència de gènere.

Una de les conclusions que es van extreure de la trobada és que la situació de la delinqüència a Premià de Mar està estable, els robatoris als domicilis baixen, i el delicte més denunciat és el de robatoris als interiors de vehicles. En aquest sentit, de cara a l'estiu ja s'està treballant en la posada en marxa d'una nova campanya amb més presència policial a les zones properes a les platges, tal i com es va fer l'any passat.

Finalment, un altre dels temes que es va tractar és el nou canal de comunicació entre les de policies locals i els Mossos d'Esquadra, que permet una immediatesa de les comunicacions i, per tant, una major prevenció i eficàcia. Una prova del bon funcionament d'aquest servei ha estat la detenció que es va produir aquesta setmana per part de la policia local de Premià de Mar i els Mossos d'Esquadra del presumpte autor de diversos robatoris amb violència. Cal destacar que el detingut va ingressar a presó ahir a la tarda.

Mesa coordinació operativa policies

^