Notes de Premsa
 
Perfil web
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
Obert el termini per fer aportacions a la nova ordenanša de Civisme i ConvivŔncia Ciutadana
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
12 SETEMBRE 2017

L’Ajuntament de PremiÓ de Mar estÓ elaborant una nova ordenanša per regular les relacions de convivŔncia entre les persones, fomentar i impulsar el  civisme entre la ciutadania i garantir un ˙s adequat de l’espai p˙blic.

L’ordenanša municipal de ConvivŔncia Ciutadana vigent va ser aprovada el juliol de 2004 i modificada el marš de 2008. Des d’aleshores s’han generat noves situacions i circumstÓncies que poden afectar el manteniment de l’espai p˙blic, al civisme i a la convivŔncia ciutadana,  i per tant es fa necessÓria una actualitzaciˇ d’aquesta ordenanša.

Entre les novetats de l’ordenanša cal destacar la incorporaciˇ d’un programa de mesures alternatives per a les sancions que s’aplicarien en cas de conductes que no respectin el civisme, la convivŔncia o l’˙s adequat de l’espai p˙blic. L’ordenanša vigent ja contempla aquesta possibilitat per˛ nomÚs per a persones menors d’edat. Al document per a l’elaboraciˇ de la nova ordenanša tambÚ es preveu per a majors d’edat.

Amb l’objectiu de millorar la participaciˇ de la ciutadania en el procediment d’elaboraciˇ de normes, i amb carÓcter previ a l’elaboraciˇ del projecte de l’ordenanša, tothom que ho vulgui pot fer aportacions a travÚs del portal de Govern Obert.  Pr˛ximament es farÓ un taller de participaciˇ ciutadana per completar el procÚs participatiu.

Ordenanša civisme

^