Processos finalitzats (arxiu)
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Oficial Brigada Medi Ambient (OPO2017)
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Seu electrònica
Tauler d'Anuncis Oficials
20 ABRIL 2018
    1. Presentació d'instància a l'OVAC:

      Per ser admès/a a les proves selectives els/les aspirants han de presentar a l'Oficina Virtual d'Atenció al Ciutadà (OVAC), conjuntament amb la sol·licitud la següent documentació:
      • a) Arxiu en format PDF. corresponent al certificat acreditatiu del nivell de coneixements de la llengua catalana establert a la base 2.3. i especificat  al corresponent annex.
      • b) Fotocòpia del títol acadèmic exigit a l'apartat 2.2. de les bases i especificat a l'annex corresponent.
      • c) Arxiu en format PDF. corresponent al currículum vitae de l'aspirant.
      • d) Arxiu en format PDF. corresponent al dictamen vinculant de les condicions psíquiques, físiques o sensorials expedit per l'equip multiprofessional competent i emès abans del començament de la primera prova, en el cas de persones amb discapacitat igual o superior al 33% que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitat/da.
      • e) Els/les aspirants amb discapacitat que desitgin l'adaptació de temps i mitjans per a la realització de les proves, o l'adaptació del lloc de treball, han de fer constar aquestes circumstàncies a la sol·licitud i aportar un certificat emès per l'equip de valoració multiprofessional competent que indiqui quines són les adaptacions necessàries.
    2. Satisfer, dins el termini de presentació d'instàncies, els drets d'examen fixats a les ordenances fiscals vigents, que només seran retornats en el supòsit de renúncia a la participació, prèvia a la publicació de la llista d’ admesos/es i exclosos/ses.
    3. Complimentar i presentar telemàticament el formulari habilitat a la web municipal, a l'apartat corresponent al procés selectiu, amb  les seves dades i adjuntar els fitxers amb l'autovaloració de mèrits, que es podran descarregar prèviament de la mateixa pàgina web, així com les còpies dels mèrits al·legats, que no s'hagin acreditat anteriorment, en format PDF. No s'acceptaran documents que no estiguin en aquest format.

      El Servei de recursos humans de l'ajuntament assistirà les persones que ho sol·licitin, perquè puguin realitzar les gestions telemàtiques relacionades amb el procés selectiu. Aquest suport es podrà sol·licitar a recursos humans, trucant a l'extensió 4105.
    4. Les persones participants restaran exemptes de justificar les condicions i els requisits ja acreditats i que no requereixin actualització.

      En aquest cas caldrà indicar de forma expressa de quina documentació es tracta i en quin procediment es va aportar. Únicament hauran d'acreditar la seva condició i altres circumstàncies de les quals l'ajuntament no tingui constància.

      La formació interna de l'ajuntament de Premià de Mar es podrà fer constar l'apartat corresponent de la taula, però no caldrà acreditar-la documentalment.


    Anuncis

    Bases Oficial Brigrada Medi Ambient

    Bases Oficial Brigrada Medi Ambient

    CATCert certifica que en data 20-04-2018 14:16:30 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 14
    Mida: 395 kB

    REsolució admesos exclosos promoció interna

    Resolució admesos exclosos promoció interna

    CATCert certifica que en data 11-05-2018 14:44:15 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 3
    Mida: 155.92 kB

    Resolucio definitiva admesos exclosos Oferta Publica 2017

    Resolució definitiva admesos exclosos Oferta Publica 2017

    CATCert certifica que en data 25-06-2018 10:22:06 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 3
    Mida: 163.89 kB

    La prova d´avaluació de la formació específica del procés selectiu d´Oficial de brigada de medi ambient, tindrà lloc el proper divendres dia 6 de juliol a les 13:00 hores, a l´aula MEP, a les dependències de l´antiga fàbrica del Gas, C/Joan XXIII 2-8,nau4

    La prova d´avaluació de la formació específica del procés selectiu d´Oficial de brigada de medi ambient, tindrà lloc el proper divendres dia 6 de juliol a les 13:00 hores, a l´aula MEP, a les dependències de l´antiga fàbrica del Gas, C/Joan XXIII 2-8,nau4

    CATCert certifica que en data 26-06-2018 15:36:18 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 352.46 kB

    Resultats Oficial Brigada Mediambient

    Resultats Oficial Brigada Mediambient

    CATCert certifica que en data 11-07-2018 21:28:37 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 460.17 kB

^