Nova zona d┤esbarjo per a gossos a la plaša de Santa Maria
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
02 JULIOL 2018

Aquests dies s’ha posat en funcionament una nova zona d’esbarjo per a gossos a la plaša de Santa Maria, l’espai situat al costat de l’esglÚsia del mateix nom, entre el CamÝ del Mig i els carrers de Lourdes i d’Elisenda de Montcada.

El nou espai ocupa una superfÝcie de 270m2 i compta amb una font d’aigua per a persones i per a gossos, dos dispensadors de bosses per recollir els excrements, bancs, papereres i un panell informatiu.

En la construcciˇ d’aquests elements s’ha utilitzat un material realitzat amb plÓstics 100% reciclats, procedents de residus domŔstics, industrials i urbans, dipositats en el contenidor groc. Aquest material, ja utilitzat en les zones d’esbarjo per a gossos creades anteriorment, Ús 100% reciclable, ecol˛gic, no contaminant, resistent a l’acciˇ dels animals, fÓcil de netejar, antigrafit i antivandÓlic.

Amb la de la plaša de Santa Maria, ja sˇn quatre les zones d’esbarjo per a gossos que hi ha a PremiÓ de Mar. Les altres es troben al parc del Palmar, la primera que es va fer, a la plaša de la Rep˙blica i a la plaša de Santa Rosa.

Zona d'esbarjo per a gossos de la plaša de Santa Maria

^