El sisè Delayta'ns es presenta com un reality amb participació del comerç local
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
13 JULIOL 2018

Les inscripcions pels grups ja estan obertes i es tancaran el 31 de juliol

El Delayta'ns, el concurs de grups musicals que organitza la Regidoria de Joventut, presenta un gir destacat en la seva 6a edició tot recollint els ingredients d'un reality show i implicant els comerços de Premià de Mar.

Segons la mecànica del concurs, un cop feta la selecció dels 10 grups participants, a través d'un sorteig l'organització nomenarà els comerços que s'hagin inscrit Padrins d'una d'aquestes formacions musicals. Cada comerç tindrà flyers del grup que li hagi correspost al sorteig. Els flyers, que es repartiran el setembre, tindran un espai perquè els clients els omplin amb les seves dades com a mostra de suport al grup apadrinat. La nit del 29 de setembre, a la gala final del Delayta'ns 2018, s'anunciarà quin comerç ha aconseguit més paperetes completades pels seus clients.

Jurat d'estrelles

A banda del jurat habitual, on un any més no faltaran els premianencs Coriolà, el Taller de Músics i l'Escola Municipal de Música, aquesta nova edició del Delayta'ns comptarà amb la presència de tres noms destacats del panorama musical: són Delafé, que va actuar el passat dia 11 a la platja de Llevant en un concert de la Festa Major, Laura Andrés, membre de l'Acadèmia OT 2017, i el director i dramaturg Martí Torras.
Les eliminatòries del Delayta'ns 2018 es faran el 28 de setembre al vespre i el 29 de setembre al migdia, i el mateix dia 29 de setembre al vespre es farà la gala final a l'Espai l'Amistat.

El Delayta'ns està obert a grups amateurs que encara no tinguin un contracte discogràfic, i que tinguin temes propis, independentment del seu lloc de residència i de l'estil i gènere musical que practiquin. Podeu consultar les bases completes del concurs i inscriure-us seguint aquest enllaç.

Cartell del concurs Delayta'ns 2018

^