Fins al 31 de marš es poden solĚlicitar parades per a la Fira de Sant Jordi
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
07 MARă 2019

El 31 de marš finalitza el termini per solĚlicitar tenir una parada a la Fira de llibres i roses de Sant Jordi. Les persones o entitats interessades han de presentar una instÓncia a l'OVAC indicant si es vol vendre llibres o roses i els metres lineals que es demanen. A la instÓncia s'ha de fer constar tambÚ si el peticionari Ús una empresa, un comerš o una entitat de PremiÓ de Mar.

Un cop rebudes les instÓncies s'atorgaran els corresponents llocs fins al mÓxim previst, prioritzant les empreses, els establiments comercials i les entitats de PremiÓ de Mar. TambÚ es prioritzarÓ el llibre nou per davant de les roses i dels llibres usats.

Cal destacar que ˙nicament s'autoritzaran les parades que s'ubiquin dins la mateixa Fira del llibre i de la rosa, que es realitzarÓ a la plaša de l'Ajuntament. TambÚ es podrÓ autoritzar una parada davant dels establiments de la vila que, de manera ordinÓria, venguin llibres nous i flors. En cap cas s'autoritzarÓ la instalĚlaciˇ d'una parada de venda de llibres o roses fora dels llocs esmentats anteriorment.

^