Primera graella d'activitats del Banc de Temps
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
17 MAIG 2019

El Banc de Temps de PremiÓ de Mar ja disposa d'una graella d'activitats per als seus socis. Aquesta graella, que es pot consultar al web del Banc de Temps, estÓ dividida en seccions temÓtiques que van des de l'acompanyament i cura d'Ússers vius fins a la cuina, passant per la prÓctica d'idiomes, les petites reparacions o les ajudes domŔstiques, entre d'altres. Dins de cada secciˇ apareixen activitats mÚs concretes com acompanyar els nens a l'escola, converses en catalÓ o anglŔs, aprendre a fer anar el m˛bil o un ordinador, rutes culturals pel municipi, petites reparacions a la llar, planxar, ensenyar a fer meditaciˇ o a cuinar arrossos, etc.

Cal recordar que la filosofia de funcionament del Banc de Temps Ús la d'un espai d'intercanvi d'habilitats, temps o serveis completament gratu´t entre els socis, tot creant sentiment de comunitat i facilitant la vida quotidiana. Aquesta iniciativa comunitÓria compta en l'actualitat amb una trentena de membres.

Per a mÚs informaciˇ us podeu adrešar a la Secretaria del Banc de Temps, al Centre CÝvic del carrer de l'Esperanša n˙m.19, o trucar al telŔfon 93.741.74.31, els dilluns, de 16 a 19 h, i els dimecres de 9.30 a 12.30 h. TambÚ hi podeu contactar a travÚs de l'adreša electr˛nica bancdetemps@premiademar.cat.

^