Voluntariat del projecte Radars farÓ visites als domicilis per donar-se a conŔixer
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
12 JUNY 2019

Durant aquest mes de juny un equip de persones voluntÓries del projecte Radars iniciarÓ un seguit de visites a tots els domicilis on viuen persones grans soles o acompanyades d'altres persones grans, per explicar-los en quŔ consisteix aquesta iniciativa i convidar-les a participar-hi. 

Cal recordar el projecte Radars tÚ per objectiu prevenir les situacions de risc en aquelles persones grans que viuen i se senten soles. Radars s'impulsa des de l'Ajuntament de PremiÓ de Mar amb la colĚlaboraciˇ de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona i hi intervenen l'entorn de les persones grans: ve´ns, ve´nes i comerciants, especialment les farmÓcies, per˛ tambÚ voluntariat, entitats socials i professionals. Entre tots s'organitzen per reduir-ne el risc d'a´llament i els voluntaris en fan un seguiment continuat.

Les persones voluntÓries que visitaran els domicilis aniran identificades i explicaran a les persones grans quŔ poden fer per a elles i per quŔ Ús positiu que formin part del projecte Radars. Aquests dies s'ha comenšat a enviar als domicilis una carta de l'Ajuntament on s'informa d'aquestes visites, que comenšaran els pr˛xims dies.

Les persones interessades a participar en el projecte Radars com a voluntÓries es poden adrešar a l'adreša electr˛nica radars@premiademar.cat.

^