La nit del dilluns a dimarts es farà un tractament fitosanitari als plataners
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
24 JULIOL 2019

Els productes que s’aplicaran no presenten cap risc però es recomana tancar finestres i balcons i no deixar-hi roba estesa ni animals de companyia per evitar molèsties

La nit de dilluns 29 a dimarts 30 s’aplicarà a tots els arbres plataners un tractament fitosanitari per controlar l’Oïdi i el Tigre de plataner. L’Oïdi és una malaltia provocada per un fong que ataca les fulles dels plàtans i provoca l’aparició d’una cendra blanquinosa. El Tigre de planter (Corythuca Ciliata Say) és un insecte xuclador que provoca la decoloració de les fulles i, segons la seva intensitat, la defoliació prematura.

Per al tractament s’utilitzarà un producte fortificant amb propietats fúngiques i un insecticida natural d’origen vegetal. Són productes autoritzats que no presenten cap risc per a la salut de les persones i ni dels animals de companyia. Tot i això, per evitar molèsties de sorolls, o esquitxos, es recomana tancar les finestres, retirar la roba estesa i treure els animals de companyia de les terrasses i dels balcons mentre s’efectua l’aplicació.

El tractament es farà a partir de les 22 h de dilluns 29 fins a les 6 h del dimarts 30 i anirà a càrrec de l’empresa especialitzada Alemany.

^