Noves passeres per a persones amb mobilitat reduïda a les platges de Bellamar i de Llevant
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
07 AGOST 2019

Es tracta d'una proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2019-2020

Aquesta setmana s'han començat a col·locar les passeres per facilitar l'accés a les platges de Bellamar i Llevant a les persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d'una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2019-2020 que consistia a adaptar les platges de Llevant i Bellamar per a persones amb mobilitat reduïda mitjançant l'adquisició de passeres que facilitin l'accés a les dutxes, valorada en 23.000 €.

En total s'han adquirit 272 metres lineals de passeres de fusta d'1,5 metres d'amplada amb un tractament antilliscant. Les passeres també tenen les corresponents proteccions per evitar que es facin malbé tant per la proximitat amb el mar com per l'acció dels xilòfags (insectes que es nodreixen de la fusta).

Cal recordar que als pressupostos participatius 2019-2020 hi va haver dotze propostes guanyadores, de les quals aquest 2019 està previst que se n'executin 4:

  • Adaptar les platges de Llevant i Bellamar per a persones amb mobilitat reduïda mitjançant l'adquisició de passeres que facilitin l'accés a les dutxes: 23.000 €.
  • Millorar el camí al Mercat de les Flors de Vilassar de Mar paral·lel a la carretera Nacional II : 40.000 € (acció supeditada a què l'Ajuntament de Vilassar de Mar executi la seva part).
  • Fer més fàcil a les persones grans arribar a la Gran Via i al port, ubicant bancs al sector est del poble per poder descansar: 40.000 €.
  • Aprovar un pla d'educació per la diversitat per a la millora de la convivència al municipi. El projecte té una durada dos cursos i està adreçat a alumnes, famílies i professorat de les escoles públiques i l'institut de Premià de Mar: 150.000 €.


La resta de propostes formaran part del pressupost municipal per al 2020.  

^