Una pedalada popular, activitat central de la Setmana Europea de la Mobilitat
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
16 SETEMBRE 2019

Des d'avui i fins diumenge, i amb el lema 'Camina amb nosaltres!', se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat. L'objectiu de la Setmana és promoure accions i actituds sostenibles, segures i saludables en el marc de la mobilitat.

A Premià de Mar, la Setmana Europea de la Mobilitat es commemorarà diumenge vinent, dia 22 de setembre, quan se celebrarà el Dia sense cotxes. Amb l'objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la conveniència d'usar menys els cotxes i afavorir els desplaçaments a peu, amb bicicleta o amb altres vehicles no contaminants, diumenge, de 9 a 15 h, els cotxes no podran circular per diversos carrers de la part central de la vila i el nucli antic (veure plànol adjunt), excepte per l'accés als pàrquings. D'altra banda, entre les 8 i les 16 h, estarà prohibit l'estacionament a la Gran Via de Lluís Companys en el tram comprès entre els carrers de Marina i de Joan Prim.     

Els Diumenges en família, també amb la mobilitat

A banda d'aquestes restriccions, també per diumenge s'han programat un seguit d'activitats emmarcades dins del programa "Diumenges en família", que d'aquesta manera emprèn un nou curs. L'activitat central serà una pedalada popular que sortirà a les 10.30 h de la plaça de la Sardana i passarà per la Gran Via de Lluís Companys, la plaça del doctor Ferran, el carrer de Santiago Rusiñol, el port –on se servirà un refrigeri als participants–, el passeig marítim, el Parc del Palmar, el torrent Amell, la Gran Via de Neus Català i, de nou, la Gran Via de Lluís Companys fins a finalitzar el seu recorregut a la plaça de la Sardana. 

A la mateixa plaça, les famílies trobaran activitats paral·leles vinculades a la Setmana Europea de la Mobilitat, com una pista d'ecoxocs, stands, photocall, etc.

Dia sense cotxes 2019

Cartell Setmana Europea de la Mobilitat

^