Activitats culturals i d'oci
Imprimir
La Biblioteca
 

Al llarg de l'any, la biblioteca ofereix un gran ventall d'activitats de foment de la lectura i la cultura per a tot tipus de públic a la Xarxa de Biblioteques Municipals. Per tal que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin alhora, la biblioteca es converteix en escenari de narracions de contes (hores del conte), tallers i espectacles.

La biblioteca també ofereix un espai de famílies amb nadons on els participants, mares i pares acompanyats dels seus nadons, tindran l'oportunitat de compartir, en un espai còmode i tranquil, experiències sobre criança amb altres mares i pares i compartir lectures relacionades amb la criança. La biblioteca proveeix els assistents amb els llibres del seu fons i amb guies de lectura. També s'organitzen xerrades sobre la criança.

La biblioteca també organitza activitats per adults i és seu de l'Aula d'Extensió Universitària A12 de la Universitat de l'Experiència de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna-URL). Aquestes activitats poden ser conferències, trobades amb autors, tallers literaris, de noves tecnologies o de manualitats, clubs de lectura o audicions musicals.

^