Escut de PremiÓ de Mar
La Biblioteca
 

Al llarg de l'any, la biblioteca ofereix un gran ventall d'activitats de foment de la lectura i la cultura per a tot tipus de p˙blic a la Xarxa de Biblioteques Municipals. Per tal que els nens i nenes gaudeixin i aprenguin alhora, la biblioteca es converteix en escenari de narracions de contes (hores del conte), tallers i espectacles.

La biblioteca tambÚ ofereix un espai de famÝlies amb nadons on els participants, mares i pares acompanyats dels seus nadons, tindran l'oportunitat de compartir, en un espai c˛mode i tranquil, experiŔncies sobre crianša amb altres mares i pares i compartir lectures relacionades amb la crianša. La biblioteca proveeix els assistents amb els llibres del seu fons i amb guies de lectura. TambÚ s'organitzen xerrades sobre la crianša.

La biblioteca tambÚ organitza activitats per adults i Ús seu de l'Aula d'Extensiˇ UniversitÓria A12 de la Universitat de l'ExperiŔncia de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna-URL). Aquestes activitats poden ser conferŔncies, trobades amb autors, tallers literaris, de noves tecnologies o de manualitats, clubs de lectura o audicions musicals.