Comunicat de l'Equip de Govern juntament amb els grups municipals de PSC i Ciutadans de suport al personal dels Serveis Socials
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 MAIG 2020

Amb motiu d'algunes afirmacions sobre la professionalitat dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Premià de Mar que s'han produït coincidint amb els últims casos de desnonament, els grups municipals de JxCAT-PDeCAT, PSC-UxP-CP i Cs manifesten el següent:

  • Subratllem el compromís i la professionalitat del personal de Serveis Socials, alhora que els transmetem el nostre suport en uns moments tan difícils com els actuals, quan estan responent amb una gran professionalitat, responsabilitat i implicació davant d'una situació d'emergència tan greu com la que vivim.
  • Com a administració pública, som conscients que els serveis socials són una part essencial del nostre sistema de protecció social i drets civils, i per tant cal que continuem treballant en el seu desenvolupament i potenciant les diferents figures professionals de l'àmbit i dedicant-hi tots els recursos necessaris, i cal també que treballem perquè aquest servei tingui el reconeixement social que es mereix.
  • Recordem que en tots els casos de persones o famílies amb vulnerabilitat se segueixen els protocols d'actuació establerts amb la màxima professionalitat i es fa un treball de seguiment individualitzat per a cada cas, vetllant en tot moment per garantir els drets de les persones afectades.
  • Tots aquells casos que es tracten des de Serveis Socials requereixen una màxima confidencialitat i protecció de dades i, per tant, el silenci informatiu es fa especialment necessari.
  • Les situacions que són tractades des de l'àmbit judicial requereixen i exigeixen de la mateixa confidencialitat i respecte envers l'òrgan judicial.
  • Els grups municipals signants ens comprometem a no difondre cap mena d'informació que posi en dubte la imatge del personal de Serveis Socials i els encoratgem a continuar treballant amb la màxima professionalitat, tal com han estat fent fins ara.

Gràcies a tot l'equip professional dels serveis socials de Premià de Mar.

^