La Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras avança en la reobertura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 SETEMBRE 2020

Dilluns vinent, dia 14 de setembre, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras inicia una nova fase en la seva reobertura al públic.

En concret, a partir d'aquesta data l'equipament obrirà l'accés a les sales de la planta 0 i la planta 1. En aquesta nova fase, a més, ja no caldrà demanar cita prèvia per al préstec de llibres.

Seguint les mesures de seguretat per la COVID-19, l'aforament de la Biblioteca serà més reduït que l'habitual amb l'objectiu de mantenir les distàncies de seguretat entre els usuaris. D'altra banda, la mascareta serà obligatòria en tot moment. Per tal de poder fer control de la traçabilitat, en cas necessari es demanarà als usuaris el seu nom i un número de telèfon o adreça de correu electrònic de contacte.

De moment, donat que els llibres encara han de romandre en quarantena una vegada usats, no hi haurà accés a la col·lecció i serà el personal bibliotecari qui acompanyarà els usuaris i els guiarà en les cerques de llibres i altres documents.

La sala infantil, per la seva part, encara romandrà tancada, però s'hi podrà accedir amb el personal de la biblioteca per tal de seleccionar els llibres que es vulguin sol·licitar en préstec.

D'altra banda, ja s'estan fent inscripcions pels diversos clubs de lectura que ofereix la Biblioteca. És previst que la resta d'activitats presencials s'iniciïn més endavant.

^