Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
08 SETEMBRE 2020

Dilluns vinent, dia 14 de setembre, la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras inicia una nova fase en la seva reobertura al p˙blic.

En concret, a partir d'aquesta data l'equipament obrirÓ l'accÚs a les sales de la planta 0 i la planta 1. En aquesta nova fase, a mÚs, ja no caldrÓ demanar cita prŔvia per al prÚstec de llibres.

Seguint les mesures de seguretat per la COVID-19, l'aforament de la Biblioteca serÓ mÚs redu´t que l'habitual amb l'objectiu de mantenir les distÓncies de seguretat entre els usuaris. D'altra banda, la mascareta serÓ obligat˛ria en tot moment. Per tal de poder fer control de la trašabilitat, en cas necessari es demanarÓ als usuaris el seu nom i un n˙mero de telŔfon o adreša de correu electr˛nic de contacte.

De moment, donat que els llibres encara han de romandre en quarantena una vegada usats, no hi haurÓ accÚs a la colĚlecciˇ i serÓ el personal bibliotecari qui acompanyarÓ els usuaris i els guiarÓ en les cerques de llibres i altres documents.

La sala infantil, per la seva part, encara romandrÓ tancada, per˛ s'hi podrÓ accedir amb el personal de la biblioteca per tal de seleccionar els llibres que es vulguin solĚlicitar en prÚstec.

D'altra banda, ja s'estan fent inscripcions pels diversos clubs de lectura que ofereix la Biblioteca. ╔s previst que la resta d'activitats presencials s'inici´n mÚs endavant.