Un segon nivell d'informÓtica i la PPU25, novetats del nou curs al Centre de Formaciˇ d'Adults de PremiÓ de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 SETEMBRE 2020

El Centre de Formaciˇ d'Adults de PremiÓ de Mar encara el curs escolar 2020-2021 amb novetats formatives, i tambÚ organitzatives davant la crisi de la COVID-19.

Pel que fa a noves formacions, el centre presenta un nou curs en informÓtica, que s'afegeix al que ja apareixia a la seva graella, i la preparaciˇ de proves d'accÚs a la universitat per a majors de 25 anys (PPU25). A banda d'aquestes, l'escola mantÚ la formaciˇ instrumental (Educaciˇ PrimÓria), graduat en educaciˇ secundÓria obligat˛ria, preparaciˇ de proves d'accÚs a FP de grau superior, anglŔs, catalÓ i castellÓ.

Quant a les mesures preses per evitar contagis de la COVID-19, a banda de l'obligatorietat d'˙s de la mascareta durant tota l'estada al centre, rentat de mans i manteniment de la distÓncia de seguretat, algunes formacions s'oferiran en modalitat hÝbrida (presencial + telemÓtica), per tal de reduir les rÓtios d'alumnes per professor.
Les persones interessades ja poden passar pel centre a fer la inscripciˇ. En cas que no quedin places vacants als estudis que vulguin realitzar, quedaran en llista d'espera.

MÚs informaciˇ a la secretaria del Centre de Formaciˇ d'Adults, a l'edifici Santa Tecla, al carrer de Torras i Bages, 16, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, o bÚ al telŔfon 93 751 05 48.

^