Un segon nivell d'informàtica i la PPU25, novetats del nou curs al Centre de Formació d'Adults de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
15 SETEMBRE 2020

El Centre de Formació d'Adults de Premià de Mar encara el curs escolar 2020-2021 amb novetats formatives, i també organitzatives davant la crisi de la COVID-19.

Pel que fa a noves formacions, el centre presenta un nou curs en informàtica, que s'afegeix al que ja apareixia a la seva graella, i la preparació de proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys (PPU25). A banda d'aquestes, l'escola manté la formació instrumental (Educació Primària), graduat en educació secundària obligatòria, preparació de proves d'accés a FP de grau superior, anglès, català i castellà.

Quant a les mesures preses per evitar contagis de la COVID-19, a banda de l'obligatorietat d'ús de la mascareta durant tota l'estada al centre, rentat de mans i manteniment de la distància de seguretat, algunes formacions s'oferiran en modalitat híbrida (presencial + telemàtica), per tal de reduir les ràtios d'alumnes per professor.
Les persones interessades ja poden passar pel centre a fer la inscripció. En cas que no quedin places vacants als estudis que vulguin realitzar, quedaran en llista d'espera.

Més informació a la secretaria del Centre de Formació d'Adults, a l'edifici Santa Tecla, al carrer de Torras i Bages, 16, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé al telèfon 93 751 05 48.

^