Escut de Premiā de Mar
Notes de Premsa
15 SETEMBRE 2020

El Centre de Formaciķ d'Adults de Premiā de Mar encara el curs escolar 2020-2021 amb novetats formatives, i també organitzatives davant la crisi de la COVID-19.

Pel que fa a noves formacions, el centre presenta un nou curs en informātica, que s'afegeix al que ja apareixia a la seva graella, i la preparaciķ de proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys (PPU25). A banda d'aquestes, l'escola manté la formaciķ instrumental (Educaciķ Primāria), graduat en educaciķ secundāria obligatōria, preparaciķ de proves d'accés a FP de grau superior, anglčs, catalā i castellā.

Quant a les mesures preses per evitar contagis de la COVID-19, a banda de l'obligatorietat d'ús de la mascareta durant tota l'estada al centre, rentat de mans i manteniment de la distāncia de seguretat, algunes formacions s'oferiran en modalitat híbrida (presencial + telemātica), per tal de reduir les rātios d'alumnes per professor.
Les persones interessades ja poden passar pel centre a fer la inscripciķ. En cas que no quedin places vacants als estudis que vulguin realitzar, quedaran en llista d'espera.

Més informaciķ a la secretaria del Centre de Formaciķ d'Adults, a l'edifici Santa Tecla, al carrer de Torras i Bages, 16, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé al telčfon 93 751 05 48.