1.274,85 € recollits en la campanya l'Euro solidari
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 SETEMBRE 2020

La campanya l'Euro Solidari, promoguda des del voluntariat i amb la colĚlaboraciˇ d'entitats i l'Ajuntament, va recollir 1.274,85 €. La campanya tenia per objectiu recollir fons per a l'adquisiciˇ de productes d'higiene i d'alimentaciˇ per al centre de Distribuciˇ d'Aliments DISA PremiÓ.

L'operatiu es va dur a terme entre el 4 al 12 de setembre amb la colĚlaboraciˇ de comeršos, supermercats, bars i restaurants de la vila on els clients podien trobar guardioles per fer els donatius. En aquesta ocasiˇ es va decidir recollir diners i no aliments o productes d'higiene per considerar-lo mÚs segur davant la persistŔncia de la pandŔmia de la COVID-19.

Cal recordar que el centre de distribuciˇ d'aliments DISA PremiÓ dona servei, des de la parr˛quia de Santa Maria, a les famÝlies necessitades de PremiÓ de Mar i PremiÓ de Dalt grÓcies a la tasca d'un centenar de persones voluntÓries provinents, entre d'altres, de CÓritas PremiÓ, l'assemblea local de la Creu Roja, i l'EsglÚsia evangŔlica de PremiÓ de Mar.

^