1.274,85 € recollits en la campanya l'Euro solidari
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
23 SETEMBRE 2020

La campanya l'Euro Solidari, promoguda des del voluntariat i amb la col·laboració d'entitats i l'Ajuntament, va recollir 1.274,85 €. La campanya tenia per objectiu recollir fons per a l'adquisició de productes d'higiene i d'alimentació per al centre de Distribució d'Aliments DISA Premià.

L'operatiu es va dur a terme entre el 4 al 12 de setembre amb la col·laboració de comerços, supermercats, bars i restaurants de la vila on els clients podien trobar guardioles per fer els donatius. En aquesta ocasió es va decidir recollir diners i no aliments o productes d'higiene per considerar-lo més segur davant la persistència de la pandèmia de la COVID-19.

Cal recordar que el centre de distribució d'aliments DISA Premià dona servei, des de la parròquia de Santa Maria, a les famílies necessitades de Premià de Mar i Premià de Dalt gràcies a la tasca d'un centenar de persones voluntàries provinents, entre d'altres, de Càritas Premià, l'assemblea local de la Creu Roja, i l'Església evangèlica de Premià de Mar.

^