Afectacions de trànsit per les obres d'arranjament de la carretera de Premià de Dalt
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 OCTUBRE 2020

Les obres d'arranjament de la carretera BV-5024, la carretera de Premià de Dalt, ja estan en marxa i motiven afectacions de trànsit a alguns carrers de la vila.

En l'actual fase de les obres es treballa entre el Camí del Mig i la Gran Via de Lluís Companys. En aquest tram, de 580 metres de llargada, la carretera passarà a ser de direcció única en sentit mar. S'hi construirà una rotonda a l'altura del Camí del Mig, s'ampliaran algunes voreres i es crearan noves places d'aparcament. L'objectiu és pacificar la carretera fins a convertir-la en un carrer més de la vila.

Amb motiu de les obres, el lateral de la carretera que enllaça el carrer del Maresme amb el Camí del Mig ha passat a ser de doble sentit, per la qual cosa s'hi prohibeix l'aparcament a ambdues bandes.

D'altra banda, aquesta setmana s'ha tallat la carretera al trànsit entre el Camí del Mig i la Gran Via de Lluís Companys. Els carrers del Barri Banyeres i passatge Mirasol mantenen oberta la sortida a la carretera en sentit muntanya Fins al carrer del Maresme. El carrer d'Antoni Gaudí, el que porta a l'escola Montserrat, segueix podent travessar la carretera. Aquest carrer passa a ser de doble sentit en el tram comprès entre Sant Ferran i la carretera. La resta de carrers quedaran tallats en el punt on es troben amb la carretera.

Pel que fa als vianants, poden circular per les voreres d'ambdós costats, del carrer d'Antoni Gaudí cap a mar i pel costat Mataró del carrer d'Antoni Gaudí cap a muntanya i fins a l'accés al carrer Barri Banyeres.

També a conseqüència d'aquestes obres, el bus urbà C-18 ha modificat provisionalment el seu recorregut. D'altra banda, s'ha previst l'habilitació de dos aparcaments públics gratuïts, en l'actualitat en fase de construcció: un a les Hortes de Ponent, al carrer d'Antoni Gaudí, i l'altre al solar que hi ha a la cruïlla del Camí del Mig amb la carretera de Premià de Dalt.

Podeu consultar totes les alteracions de trànsit en el següent mapa interactiu. 

^