Escut de PremiÓ de Mar
Les obres es poden presentar fins al 23 de marš
Notes de Premsa
04 FEBRER 2021

Ja es poden consultar al web municipal les bases del concurs literari Sant Jordi 2021.

La principal novetat de les bases del concurs d'enguany Ús que totes les obres hauran de presentar-se en format digital mitjanšant un document PDF, i s'hauran d'enviar a l'adreša electr˛nica culturaactivitats@premiademar.cat. Les obres hauran d'anar acompanyades del formulari de participaciˇ/autoritzaciˇ d'˙s de dades i, en el cas de menors de 14 anys, tambÚ caldrÓ l'autoritzaciˇ de la mare, pare o tutor/a. Tots els formularis es troben al mateix document de les bases.

El termini de presentaciˇ dels treballs finalitza el 23 de marš a les 12 de la nit. El lliurament de premis es farÓ el diumenge 25 d'abril. Atesa la situaciˇ de pandŔmia, per˛, ara per ara les bases no concreten ni format ni lloc ni hora de l'acte, que seran comunicats en el seu moment a travÚs dels canals informatius municipals.

Les bases contemplen 3 grups de categories infantil i juvenil, a mÚs de la d'adults, tant per prosa com per poesia. S'estableixen dos ˙nics premis de 400 € tant per la modalitat de prosa com per la poesia de la categoria adulta, sobre els quals es farÓ la retenciˇ fiscal oportuna.

Tots els treballs premiats es publicaran digitalment i es podran descarregar gratu´tament al web de la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras.