Jocs i joguines a l'antiguitat, nova exposició temporal al Museu de l'Estampació
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
19 MARç 2021

El Museu de l'Estampació obre les portes demà dissabte a una nova exposició temporal, en aquest cas centrada en les joguines antigues.

Sota el títol Jocs i joguines a l'antiguitat, el Museu presenta aquesta mostra produïda pel Museu d'Arqueologia de Catalunya a través de l'Arqueoxarxa. A través de peces arqueològiques conservades a diversos museus de Catalunya, i de la mà d'iconografia diversa, l'exposició fa un recorregut per alguns dels jocs ja presents en l'antiguitat, molts dels quals han arribat fins als nostres dies.

Així, els visitants podran descobrir les joguines amb les quals es divertien en nens grecs, romans o egipcis, segons si eren jocs per a nadons o nens petits, els que imitaven a les persones grans, jocs en grup, de destresa, de punteria, per jugar a l'aire lliure, d'atzar, o de tauler, parant finalment atenció en els jocs medievals, com ara els escacs.

L'exposició Jocs i joguines a l'antiguitat obre demà dissabte, 20 de març, a les 11 h, i es podrà visitar al Museu de l'Estampació fins al 20 de juny.

Expo Jocs i joguines a l'antiguitat

^