Isabel Verdú
Professora de llengua i literatura i escriptora
Imprimir
Col·lecció local
 

Isabel Verdú Arnal (1976): Riojana de naixement, barcelonina i maresmenca d'adopció i vocació, viu a Premià de Mar des de 2012.

 Literatòfila infatigable, és professora de llengua i literatura (actualment a l' Institut Obert de Catalunya) i ho compagina amb diverses passions: la lectura, l'estudi i l'escriptura, però també la maternitat, l'amistat i la música. És llicenciada en Filologia Hispànica i Teoria de la Literatura, i Màster en Construcció i Representació d'Identitats culturals. Ha publicat diversos articles acadèmics, sobre narrativa contemporània i especialment sobre Enrique Vila-Matas. També ha participat a diversos projectes pedagògics, com un manual de Llengua catalana i literatura per al Graduat en Secundària per a Adults (Castellnou, 2012). Exerceix la crítica literària a diversos mitjans: l'«Heraldo de Aragón», la «Revista de Letras» de La Vanguardia, etc.

Ha publicat una novel·la, La piel de Irlanda, i ha participat a les antologies de relats Uno más ocho (Reservoir Books, 2016) i Un mar de Premià (Cossetània edicions, 2019), Et fem costat (Maresme Oncològic, 2021) i  i també a Ixquic, Antología Internacional de poesía feminista (Verbum, 2018) i a la revista de poesia Arrebol al número Fuego (2021). Manté un bloc, Depreludioyfuga. Ha participat a diverses activitats culturals i poètiques amb els col·lectius Sinestèsics i Lletraferits.

^