Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
14 OCTUBRE 2021

La setmana vinent, concretament dilluns 18, dimarts 19 i dimecres 20 d'octubre, es faran treballs de rebaix i d'arrabassament de soques a diversos carrers la vila. En concret es treballarÓ als carrers de Camp de Mar, de Sant Miquel, de l'Osona, de Can Pou, de Rafael Casanova, dels Batlles, dels Pescadors, del Pintor Pau Roig, de Sant Jordi, de Roger de Ll˙ria, de la Plaša i al passatge de Roma. A conseqŘŔncia d'aquests treballs es produiran talls puntuals de trÓnsit.

El rebaix de soques es durÓ a terme a un total de 38 escocells a sota dels quals s'ha detectat que passen instalĚlacions d'aigua o de gas, cosa que fa impossible que siguin replantats, i la Brigada municipal els taparÓ amb panots.

D'altra banda, s'arrabassaran les soques d'altres 40 escocells a sota dels quals no s'hi han detectat serveis. Aquestes seran replantats el pr˛xim desembre quan els vivers subministrin els exemplars d'arbres.

En total, es calcula que en el que queda d'any es replantaran una vuitantena d'arbres. A la resta d'escocells buits de vila es preveu replantar arbrat, si es compta amb assignaciˇ pressupostÓria, al llarg de 2022. Alhora es vol ampliar la plantaciˇ en parcs i jardins per tal de dotar el municipi d'una major capšada verda.

L'esporga comenša el 2 de novembre

A banda d'aquests treballs, Ús previst que l'esporga anual de l'arbrat de la vila comenci el dimarts 2 de novembre. Com, ve sent l'habitual, es prioritzaran les places i carrers on s'ha previst la instalĚlaciˇ d'enllumenat de Nadal i, posteriorment es treballarÓ a la resta de carrers de la vila. La previsiˇ Ús que els treballs d'esporga s'allarguin fins al febrer de 2022.