Programaciˇ amb motiu del Dia internacional per a l'eliminaciˇ de la violŔncia envers les dones
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 NOVEMBRE 2021

El pr˛xim 25 de novembre es commemora el Dia internacional per a l'eliminaciˇ de la violŔncia envers les dones. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament s'ha preparat una programaciˇ amb diverses activitats que culminaran el mateix dijous 25 amb els actes mÚs institucionals.

El primer acte previst serÓ un cinef˛rum que es farÓ a l'Espai Jove de Can Salamˇ, que tindrÓ lloc el dimecres 17 de novembre a les 17.30 h.

El divendres 19 de novembre, a les 18 h, la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras acollirÓ la presentaciˇ de llibre Lagartos al sol per part de la seva autora, A´da Espasa.

El diumenge 21 de novembre, d'11 a 14 h, es podrÓ visitar el Poblat de la igualtat a la plaša de la Sardana. El Poblat Ús una activitat adrešada a les famÝlies en la qual, a travÚs d'un seguit de carpes temÓtiques, els infants poden, tot jugant, treballar l'educaciˇ per a la igualtat.

El dimecres 24, novament a l'Espai Jove de Can Salamˇ, es farÓ un taller per fer un mural amb missatges contra la violŔncia masclista.

Ja el dia 25 de novembre, a les 17 h es farÓ l'acte mÚs institucional amb la lectura del manifest a la plaša de l'Ajuntament. Alhora d'11 a 19 h, a la plaša dels Pa´sos Catalans, es podrÓ assistir a les activitats Una flor per a ella i A mi tambÚ, adrešades a tots els p˙blics. En el mateix horari, es trobarÓ a la plaša un punt d'informaciˇ sobre la violŔncia masclista del Servei municipal d'Informaciˇ i Atenciˇ a les Dones (SIAD). ParalĚlelament, RÓdio PremiÓ de Mar oferirÓ una programaciˇ especial sobre el Dia internacional per a l'eliminaciˇ de la violŔncia envers les dones.    

A banda d'aquestes activitats, del 21 al 29 de novembre la fašana de l'antic Ajuntament s'ilĚluminarÓ durant els vespres amb llum de color lila com a mostra de rebuig a la violŔncia masclista, i del 22 de novembre al 3 de desembre la Biblioteca exposarÓ el seu fons documental intern sobre aquesta temÓtica.

Dia internacional per a l┤eliminaciˇ de la violŔncia envers les dones

^