L'encesa de la il·luminació dels carrers marcarà divendres l'inici oficial de la campanya de Nadal
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
30 NOVEMBRE 2022

Sota l'eslògan "Fem Nadal a Premià de Mar", fins al 8 de gener se succeiran a la vila tot un seguit d'activitats vinculades a Nadal, coordinades des de l'Ajuntament.

Així, el divendres 2 de desembre s'escenificarà l'engegada oficial de la campanya amb l'encesa de la il·luminació de Nadal. Serà a les 18 h a la Plaça dels Països Catalans. En aquell punt actuarà un grup d'animació amb música i xanquers tot esperant l'encesa; desprès l'animació es traslladarà als principals carrers comercials.

Durant aquests dies, els carrers més comercials de la vila es veuran amenitzats amb activitats infantils, música i pel trenet del comerç, al qual es podrà pujar mostrant un tiquet de compra de qualsevol comerç premianenc.

Tampoc no faltaran activitats ja consolidades al calendari nadalenc de la vila com són la fira de Nadal, activa des de la setmana passada a la plaça dels Països Catalans, el pessebre monumental al pati de can Roura, els Pastorets al Patronat Teatre, els concerts i la festa de Cap d'Any a l'Espai Amistat, el Nadàlia, que es farà de 3 al 5 de gener al Pavelló Municipal d'Esports i, naturalment, la cavalcada de Reis, el 5 de gener. Les persones, majors de 8 anys, interessades a participar en la cavalcada poden inscriure's a l'enllaç abans del 23 de desembre.

Cal afegir que, com s'ha fet en anys anteriors, els pròxims dies es repartirà per les llars un bloc de vals amb promocions per comprar als establiments de Premià de Mar en aquestes Festes.

Podeu consultar el programa de Nadal 2022 en el document adjunt.

Campanya de Nadal 2022-2023

Campanya de Nadal 2022-2023

Fitxer: Programa_Nadal_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 7.34 MB

Participació cavalcada de Reis 2023
^