Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
09 SETEMBRE 2011

Diumenge es farÓ una jornada de portes obertes a l'aparcament soterrat, que s'obrirÓ la setmana vinent

Al llarg d'aquest tarda/vespre , la nova plaša dels Pa´sos Catalans quedarÓ oberta a tothom. El nou espai s'ha constru´t procurant una integraciˇ total amb els carrers del seu entorn, molt especialment amb els carrers del Nord, Joan Prim i el tram del c/Uniˇ que correspon a la plaša, que a partir d'avui sˇn de prioritat invertida (els vianants tindran prioritat envers els vehicles). Hi ha una zona de grades amb el mateix aforament que hi havia anteriorment, amb un espai destinat a espectacles i activitats, una zona de jocs infantils  i una altra amb taules de ping-pong i  pista de petanca. 

A banda, hi ha jardineres  i s'ha plantat arbrat per crear espais d'ombra i tres Ómbits diferents dedicats al rep˛s i la socialitzaciˇ: l'un obert sobre la zona d'espectacles, amb ombra; un segon que ocupa una zona central i estÓ basat en diferents nuclis de mobiliari urbÓ; i un tercer que es troba en la part inferior de la plaša, a tocar del carrer Uniˇ.. Finalment, la vorera de la Gran Via compta amb un eix de vegetaciˇ i ombra, pensat perquŔ funcioni com a filtre entre la plaša i el soroll del carrer.

Diumenge, jornada de portes obertes a l'aparcament

Les obres d'enderrocament de l'antiga plaša van comenšar a l'estiu del 2010 amb motiu de la construcciˇ d'un aparcament soterrat, que quedarÓ obert al p˙blic  la setmana vinent. El nou espai tÚ una capacitat per a 378 vehicles, dels quals  159 sˇn  de concessiˇ administrativa en terminis que poden ser de 20 o 40 anys. La resta  estaran disponibles en rŔgim de rotaciˇ. Aquest diumenge, dia 11, de 9 a 14 hores, es farÓ una jornada de portes ofertes a l'aparcament.

Plaša Pa´sos Catalans constru´da2

Foto 2

Plaša Pa´sos Catalans constru´da3

Plaša Pa´sos Catalans constru´da4

Plaša Pa´sos Catalans constru´da5