Escut de Premià de Mar
Partit Popular de Catalunya (PPC) 2015-2019
22 JULIOL 2015
  • Espanya ha passat de ser el problema d'Europa al miracle europeu gràcies a les receptes del govern d'Espanya. El PP és l´únic partit que pot demostrar que les seves propostes econòmiques funcionen perquè són les que veritablement han permès començar a sortir de la crisi.

    Ara que la nostra economia comença a créixer, estem en disposició de retornar els esforços que han fet tots els catalans i els espanyols, és el moment de la recompensació als autònoms, als pensionistes i als funcionaris amb la baixada de l'IRPF i la recuperació de les pagues extres.

    Artur Mas està oficiant la cerimònia de la confusió, cada vegada hi ha més sigles, més ocurrències i més llistes sobre la taula, a poc més d'un mes de les eleccions hi ha propostes improvisades que demostren el desgavell, el despropòsit i el desconcert del projecte d'Artur Mas.

    Els catalans rebutgen el deliri separatista d'Artur Mas que està portant la política catalana a una situació de màxim desgavell, l'independentisme no ha calat en la societat civil perquè el president de la Generalitat ha demostrat que només li interessaven els seus objectius partidistes, aquesta situació de desgovern mostra el fracàs d'Artur Mas i de Convergència i Unió.

    Els efectes dels populismes independentistes i de l'esquerra radical poden comportar conseqüències molt perjudicials per l'economia i la societat més dèbil, hem de fugir dels populismes independentistes per apropar-nos al model econòmic de Baviera i no als “corralitos” de Grècia.

    L'euro ha mantingut la seva solidaritat amb Grècia i ha manifestat la seva esperança que el govern grec que ha apostat per la demagògia ara adopti un altre tarannà.

    El Govern garantirà que cap català hagi de triar entre la seva condició de català, espanyol i europeu.

    La llei es complirà a Catalunya i en qualsevol altre lloc d'Espanya. L'Estat està absolutament preparat per fer complir la llei.

    Espanya és una de les grans democràcies del món i a les democràcies existeix la llei i l'Estat de dret.


    Reclamem unes eleccions encarades amb serietat, responsabilitat i amb posicions clares, i instem a donar suport al PPC perquè és l´únic partit que té un projecte clar que vol fomentar l'estabilitat, la concòrdia i la convivència.